dimecres, 16 de març del 2011

Curs de cuina vegetarina.

Encara queden tres places lliures pel "Curs de cuina de primavera" que organitza la "Xarxa de consum Solidari" i que, finalment, iniciarem  dimecres dia 23 de Març.

Treballarem amb productes de temporada, cereals,  proteïnes vegetals, miso, algues... i, el més important,  aprendrem a cuinar amb diferents tipus de cocció i elaborarem menús complets i equilibrats per a tota la família.

Tenim la gran sort de comptar amb un espai únic i meravellós que cedeixen la Sílvia i l'Alfred, dos socis de la Xarxa.

Ja ho sabeu si us hi voleu apuntar aquest és l'enllaç:

Curs 'Cuina de primavera amb criteris ecològics i solidaris' Desprès de l'èxit del curs realitzat la tardor passada a Sant Antoni,  hem decidit repetir el curs per poder atendre la creixent demanda. Per facilitar l'assistència de  gent  nova, aquesta vegada el farem a Ciutat Vella. El curs consistirà en cinc sessions que es realitzaran els dimecres 23 i 30 de març i 6 i 13 d'abril (i un altre dia a convenir) de 19 a 21 hores a 'René + que electrodomèstics' (Pg. Lluís Companys, 13, baixos). El curs vol ajudar a conèixer les propietats dels cereals, llegums, espècies i productes de temporada per treure'n el màxim de profit i aprendre a cuinar en el dia a dia plats senzills però deliciosos i saludables.
Professora: Isabel Celma, coautora del llibre 'Viatge nutritiu'. Preu: Socis/es de la Xarxa de Consum Solidari: 40 euros / No socis: 60 euros (el preu inclou les classes i els productes i materials utilitzats). Curs limitat a 15 places. Inscripció prèvia escrivint a
activitatsxcs@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada