Viatge nutritiu

Pàgines

  • MODEL DE NUTRICIÓ
  • CRITERIS NATURISTES.
  • CRITERIS ECOLÒGICS
  • CRITERIS DE JUSTÍCIA SOCIAL

dimarts, 15 de març del 2011

Barcelona: Movilització antinuclear i en solidaritat amb el poble de Japó - Ecologistes en Acció

Barcelona: Movilització antinuclear i en solidaritat amb el poble de Japó - Ecologistes en Acció
a 14:21
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada més recent Entrada més antiga Inici
Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom)

Google Website Translator Gadget

Viatge nutritiu

Unknown
Visualitza el meu perfil complet

Quarta edició de "Viatge nutritiu"


Desembre 2013 "Icària editorial".

"Viatge saludable. Alimentació vegana, ecològica i socialment justa"

"Viatge saludable. Alimentació vegana, ecològica i socialment justa"
Si vols exemplars: i.celmanavarro@gmail.com

Entrades populars

  • Crema de fonoll i poma
    Els que em seguiu ja sabeu com m'agraden les cremes de verdures. M'agrada la textura (fina) i l'intens sabor de l'ingredi...
  • Saltat de col arrissada "kale" i fulles de remolatxa, amb dauets de remolatxa i carabassa al forn
    Què en feu de les fulles de remolatxa? I de la col arrissada, la famosa col "kale", només en sabem fer xips? Us proposo una rec...
  • Carbassa al forn, amb espècies
    INGREDIENTS: - Carbassa - Un polsim de sal - Un rajolí d'oli - Curri - Comí - Clau - Gingebre - Canyella - ... Es talla la carbassa a...
  • Cuina marroquina - Tajine de verdures
    Un dels grans al·licients que té viatjar, sobretot pels que ens agrada la cuina, és el de descobrir plats  i receptes noves. De fet la cuin...
  • Primer dia de curs: Elaboració de seitan
    Ahir vam fer la primera classe del nou curs de cuina agroecològica. Tot un èxit de participació, 16 persones inscrites, a més, amb moltes ga...
  • Fotos del "taller-sopar" a Mescladís
    Com ja sabeu, dissabte es va fer el "taller-sopar sostenible" a Mescladís. Començava a les 7, així que alguns dels assistents pr...
  • Entrevista Esther Vivas
    Esther, gràcies per explicar les coses tan clarament. No us perdeu aquest vídeo, clar i concís.

Etiquetes

Agar agar (6) Aigua de mar (1) Albergínia (2) Algues (5) Amanides (7) Beixamel vegana (1) Calci (1) Calçots (2) Castanyes (1) Cereals (10) Cremes de verdures (7) Croquetes (3) Croquetes vegetarianes (4) Cuina vegetariana (4) Curri (3) Dolços (3) Elaboració de seitan (1) Entrants (1) Escabetx (1) Espècies (8) Fideuà (1) Gaspatxo (1) Hamburgueses (2) Herbes aromàtiques (3) Hiziqui (1) Kuzu (1) Llegums (3) Menú macrobiòtic (1) Ous (1) Pakoras (1) Pasta fresca (1) Pastís de gelatina de poma (1) Patés vegans (1) Patés vegetals (2) Postres (8) Receptes (67) Restes de menjar (1) Salses (2) Seitan (7) Sobirania alimentària (4) Sèsam (1) Tofu (1) Tortellinis (1) Wok (1) Xíitake (2) faves (3) miso (1)

Arxiu del blog

  • ►  2017 (3)
    • ►  de febrer (1)
    • ►  de gener (2)
  • ►  2016 (7)
    • ►  de novembre (3)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  de febrer (2)
  • ►  2015 (4)
    • ►  de juny (3)
    • ►  de març (1)
  • ►  2014 (19)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  de juny (2)
    • ►  de maig (3)
    • ►  d’abril (2)
    • ►  de març (5)
    • ►  de febrer (3)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2013 (51)
    • ►  de desembre (5)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  d’octubre (7)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juliol (2)
    • ►  de juny (3)
    • ►  de maig (7)
    • ►  d’abril (8)
    • ►  de març (4)
    • ►  de febrer (7)
    • ►  de gener (6)
  • ►  2012 (34)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  de novembre (5)
    • ►  d’octubre (4)
    • ►  de setembre (3)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (2)
    • ►  d’abril (3)
    • ►  de març (1)
    • ►  de febrer (6)
    • ►  de gener (7)
  • ▼  2011 (93)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  de novembre (5)
    • ►  d’octubre (8)
    • ►  de setembre (7)
    • ►  de juny (7)
    • ►  de maig (10)
    • ►  d’abril (7)
    • ▼  de març (22)
      • Curs de cuina Xarxa-Ciutat Vella
      • Entrevista Esther Vivas
      • Entrevista a Esther Vivas en Para todos La 2
      • Amanida improvisada
      • Algunes espècies del meu rebost
      • Amb el menjar no s'hi juga!
      • ANIMEU-VOS!
      • FIRA DEL TAST
      • El blat i el seitan
      • Curs de cuina vegetarina.
      • Nuclears, NO GRÀCIES!
      • Barcelona: Movilització antinuclear i en solidarit...
      • Curri de verdures
      • INTERCANVI DE SABERS I SABORS
      • Estofat de fesols amb carabassa
      • EL COMERCIO JUSTO EN 6 PASOS
      • Pakoras de coliflor
      • Macarrons integrals d'espelta
      • El meu rebost
      • Gràcies
      • Halva de cereals i fruits secs
      • Criteris de justícia social
    • ►  de febrer (22)
    • ►  de gener (3)

Blocs que m'agraden

  • El Correo del Sol | El medio de información y la comunidad de la ecología y la salud

Els meus enllaços

  • Cooperativa Cydonia
  • Ecoconsum
  • Ecologistes en acció
  • Guía Roja y Verde Greenpeace
  • Mescladís
  • MIE-SAN Miso ecològic de producció artesanal
  • René+que electrodomèstics
  • Revista Opcions
  • Revista Sobirania Alimentaria
  • Xarxa Consum Solidari

Seguidors

El bloc Viatge nutritiu

Licencia de Creative Commons
Està sota una licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 2.5 España.

Total de visualitzacions de pàgina:

Top blocs de receptes

Subscriu-te a

Entrades
Atom
Entrades
Comentaris
Atom
Comentaris
Tema Senzill. Amb la tecnologia de Blogger.