dimecres, 23 de març del 2011

ANIMEU-VOS!

Fa uns mesos la "Xarxa de Consum Solidari" em va demanar de col·laborar en l'organització del "Intercanvi de sabers i sabors" que enguany forma part de la Fira del Tast de Ciutat Vella. 

Aquest intercanvi no s'havia fet mai abans i he de dir que als primers moments estava una mica espantada en veure la quantitat de feina que s'havia de fer i els pocs que érem per fer-la. Curiosament però, a cada trobada, s'hi anava afegint algú i aquest algú es comprometia a encarregar-se d'alguna cosa en concret i així, mica a mica, s'ha anat perfilant el que en aquests moments ja és gairebé una realitat.

Tenim l'espai i la infrastructura. Hem contactat amb talleristes, farem 9 tallers en total, tots molt interessants, des d'un taller de tissanes amb herbes cultivades per la mateixa persona que farà el taller, fins a un d'algues que pinta molt i molt bé, passant pel que es farà a Mescladís de begudes del món, i de cuina per infants, molt probablement pels mateixos alumnes de l'escola d'hostaleria (us recomano que visiteu aquesta web, on es fa un treball d'economia solidària meravellós, i on hi ha una gent encantadora). També farem diversos tallers de cuina sostenible, creativa, vegetariana, etc.

Ara només falta que us hi apunteu molts i així podrem compartir molts "Sabers i sabors".

Una altra possibilitat és inscriure's i portar un plat fet a casa per compartir en el sopar que farem tots plegats, l'única condició és enviar la recepta del plat que portaràs i, si pots, fer-ne fotocòpies.

Animeu-vos, serà molt divertit i, triem el que triem, aprendrem moltes coses els uns dels altres.

Aquí teniu els enllaços i tota la informació per apuntar-vos-hi. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada