Per menjar amb cullera!
INGREDIENTS:
- 1/2 quilo de fesols bullits
- 1 ceba
- 1 tall de carabassa
- 2 grans d’all
- 1 fulla de llorer
- Sal
- Pebre
- Comí en pols
- Pebre vermell
- Un parell de tomàquets madurs
- Caldo vegetal o el mateix caldo de bullir les mongetes
En una cassola de fang o similar, farem un bon sofregit amb la ceba, els alls sencers i sense pelar, la fulla de llorer, la carabassa tallada a daus petits, i finalment el tomàquet triturat o ratllat, sense pell. Quan tinguem el sofregit ben confitat, hi afegirem els fesols bullits, els salpebrerem, hi posarem el comí i el pebre vermell i hi afegirem el caldo vegetal o el de mateixos fesols (si els hem bullit nosaltres) fins que ho cobreixi tot, ho deixarem coure uns 20 minuts i deixarem que reposi uns 10 minuts abans de servir-ho.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada