dimarts, 14 de maig del 2013

TALLER DE CUINA VEGETARIANA A L'ESCOLA ARTUR MARTORELL

Em fa especial il·lusió presentar aquest taller perquè ha sorgit de la iniciativa d'uns pares de l'Escola Artur Martorell de Badalona i perquè està adreçat, precisament, a pares, mestres i educadors conscients de la importància de l'alimentació en els primers anys de la vida d'un infant.
 
 
 
En Manel Casademunt, pare i membre d'un grup de consumidors de productes ecològics i consum responsable, entre moltes altres coses, va assistir a la Jornada sobre "Vegetarianisme i salut" que vam organitzar a la Cooperativa Cydonia el mes de març.  En acabar em va preguntar si jo estaria disposada a anar a l'escola dels seus fills a fer una presentació similar, acompanyada d'un taller on poder explicar  com confeccionar menús complets i equilibrats pensats per als menjadors escolars. Evidentment m'hi vaig enganxar de seguida, no podia ser d'una altra manera. La màxima aspiració que podem tenir els que ens dediquem a difondre una alimentació integral, natural i ecològica, és, precisament, la de començar des de les escoles. Ens hem preguntat com seria de diferent la nostra societat si des de ben petits tinguéssim l'oportunitat de conèixer els grans beneficis que aporta una bona alimentació? I no només a nivell de salut, sinó també a nivell ecològic i a nivell social?
 
Si volem transformar la nostra societat, comencem per les beceroles.
 
Us animo a participar: mares, pares, mestres, educadors, personal de menjadors i tothom que vulgui conèixer una alimentació integral basada en el respecte per la salut, el medi ambient i la justícia social.
 
Només heu d'enviar un correu a manelkontra@gmail.com indicant "inscripció taller cuina".
 
Salut amb bons aliments!
 
 

2 comentaris:

  1. Enhorabona per la iniciatica. Segur que us anirà molt bé!!

    ResponElimina
  2. Gràcies, Marina. Esperem que s'hi apunti molta gent.
    Una abraçada

    ResponElimina