dimecres, 17 de juny del 2015

Pastís crudivegà de pastanaga amb cobertura de coco



Ingredients:


Per la base:


  • 2 tasses de pastanaga ratllada
  • 1 tassa de coco ratllat
  • 1 tassa de farina d’ametlla
  • 1 tassa de dàtils
  • 1 cullerada de xarop d’atzavara (o concentra de poma)
  • Un polsim de canyella
  • Un polsim de nou moscada
  • Un polsim de sal 



Per la cobertura:



  • 1 tassa d’anacards
  • ¼ de tassa d’aigua
  • 3 culleradetes de xarop d’atzavara
  • Suc de ½ llimona
  • Un polsim de canyella
  • Un polsim de sal
  • ¼ de tassa d’oli de coco líquid (que no estigui a la nevera)


Triturarem el coco, la farina d’ametlles, els dàtils, el xarop d’atzava, la canyella i la nou moscada i ho barrejarem amb la pastanaga. Si volem una textura més fina també podem triturar la pastanaga ratllada amb la resta d’ingredients.  Ho posarem a la base del motlle de pastís i ho deixarem  reposar a la nevera durant ½ hora (mínim).

Mentrestant, barrejarem tots els ingredients, menys l’oli de coco, per fer la cobertura. 

Passada la primera mitja hora, abocarem la cobertura per sobre i tornarem a deixar el pastís a la nevera ½ hora més.

Passat aquest temps, hi posarem l’oli de coco líquid per sobre i ho tornarem a posar a la nevera mitja hora més perquè solidifiqui i faci la cobertura “glaçada.

Si no disposem de l’hora i mitja total de nevera que necessita tot el procés, com a mínim el tindrem mitja hora perquè solidifiqui l’oli de coco.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada