Ingredients:
- 2 carabassons tallats longitudinalment
- 2 cullerades de barreja d’algues (nori, dulse, wakame...)
- 1 tassa de nous remullades
- 1 tassa de tomàquet deshidratat
- 150 gr. de xiitakes frescos
- 1 ceba picada
- El suc d’una llimona
- 3-4 cullerades d’oli d’liva
- 2 cullerades de tamari
Per la salsa:
- 1 tassa d’anacards remullats
- 2 cullerades d’oli d’oliva
- Un gra d’all
- ½ gotet d’aigua
- Sal
- Un bon grapat d’alfàbrega fresca
Preparació:
En
primer lloc tallarem els carbassons i els posarem en una safata amb sal i
llimona durant mitja hora, passat el temps els
passarem per aigua per treure l’accés de sal, els posarem a sobre d’un
drap de cotó (o paper de cuina) i els eixugarem bé.
En
un bol posarem tots els ingredients dels canelons, ben picats i ho reservarem
una mitja hora perquè s’hidrati tot ben bé.
Per
fer la salsa posarem tots els ingredients al got de la batedora i ho batrem
fins aconseguir una salsa ben cremosa.
Per
muntar el plat, solaparem tres tires de carabassó, les farcirem amb el preparat
i les enrotllarem donant forma de caneló. Finalment hi tirarem la salsa per
sobre.
Ho
podem acompanyar amb una mica d’amanida verda.
Fotos: Ariadna Vidal
Fotos: Ariadna Vidal
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada