diumenge, 28 de febrer del 2016

Espaguetis de nap "raw"



Espaguetis de nap amb salsa de tomàquet "raw" 

Ingredients:

  • Un nap petit per persona 


Per la salsa:

  • 10 tomàquets deshidratats, posats en remull 3-4 hores
  • 2-3 tomàquets frescos pelats
  • 1 gra d’all
  • El suc d’una llimona
  • Mitja ceba (o una de petita)
  • 2 cullerades d’oli d’oliva (o el que faci falta)
  • Herbes aromàtiques fresques (sàlvia, romaní...)
  • Un polsim de xile picant

Preparació

Passarem els naps pel tallador de verdures espirali per donar-los forma d’espagueti i els deixarem macerar una estona (10 min.) en llimona. Mentrestant es prepara la salsa posant tots els ingredients a la batedora (o al mini pimer) fins aconseguir la textura que vulguem. 

Per qui estigui interessat en estris de “raw food” us deixo aquest l’enllaç de  René
No us espanteu dels preus, hi ha per tots els gustos i necessitats i el que és més important, us atendran i assessoraran magníficament en tot allò que fa referència a l’eficiència energètica a la llar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada