Espaguetis
de nap amb salsa de tomàquet "raw"
Ingredients:
- Un nap petit per persona
Per
la salsa:
- 10 tomàquets deshidratats, posats en remull 3-4 hores
- 2-3 tomàquets frescos pelats
- 1 gra d’all
- El suc d’una llimona
- Mitja ceba (o una de petita)
- 2 cullerades d’oli d’oliva (o el que faci falta)
- Herbes aromàtiques fresques (sàlvia, romaní...)
- Un polsim de xile picant
Preparació
Passarem els naps pel tallador
de verdures espirali per donar-los forma d’espagueti i els deixarem macerar una estona (10 min.) en
llimona. Mentrestant es prepara la salsa posant tots els ingredients a la
batedora (o al mini pimer) fins aconseguir la textura que vulguem.
Per qui estigui interessat
en estris de “raw food” us deixo aquest l’enllaç de René
No us espanteu dels preus,
hi ha per tots els gustos i necessitats i el que és més important, us atendran
i assessoraran magníficament en tot allò que fa referència a l’eficiència
energètica a la llar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada