divendres, 11 de març de 2011

Estofat de fesols amb carabassa

Per menjar amb cullera!



INGREDIENTS:


-     1/2 quilo de fesols bullits
-     1 ceba
-     1 tall de carabassa
-     2 grans d’all
-     1 fulla de llorer
-     Sal
-     Pebre
-     Comí en pols
-     Pebre vermell
-     Un parell de tomàquets madurs
-     Caldo vegetal o el mateix caldo de bullir les mongetes

En una cassola de fang o similar, farem un bon sofregit amb la ceba, els alls sencers i sense pelar, la fulla de llorer, la carabassa tallada a daus petits, i finalment el tomàquet triturat o ratllat, sense pell. Quan tinguem el sofregit ben confitat, hi afegirem els fesols bullits, els salpebrerem, hi posarem el comí i el pebre vermell i hi afegirem el caldo vegetal o el de mateixos fesols (si els hem bullit nosaltres) fins que ho cobreixi tot, ho deixarem coure uns 20 minuts i deixarem que reposi uns 10 minuts abans de servir-ho.




Cap comentari:

Publica un comentari