INGREDIENTS
- 1 quilo de faves sense pelar per persona
- 1 manat de cebes tendres
- 1 manat d’alls tendres
- 1 bri de menta fresca
- Sal
- Una culleradeta de pebre vermell dolç
- Un gotet de vi o caldo
Un cop haguem pelat
les faves les reservarem.
En una cassola hi farem un sofregit a base de ceba i
alls tendres, llavors hi posarem les faves (en podem posar algunes amb la
tavella, i talladeta a rodanxes petites),
el pebre vermell, la menta fresca i el gotet de vi, en lloc de
vi hi podem posar una mica de caldo vegetal.
Ho taparem i ho deixarem coure tot
a foc lent, remenant-lo de tant en tant, uns 30 o 40 minuts, depenent de la
mida de les faves, i ja ho podrem servir.
Umm! Molt bo! Jo les faig semblant però afegint-hi anís verd saltejat amb les cebes i alls tendres, en lloc del pebre vermell.
ResponEliminaAnna Martín
Gràcies Anna pel suggeriment. Ho provaré, segur que serà boníssim.
EliminaDiumenge passat les vaig fer d'aquesta manera... Bullir faves i pèsols amb un bri de menta. Saltejar un manat de ceba tendre i un d'alls tendres tallats a juliana. Ho aboqueu damunt de les faves i pèsols que heu bullit abans i ho regueu amb oli de menta... DELICIOSES.
ResponElimina