dimecres, 4 d’abril de 2012

Faves a la menta


INGREDIENTS

  • 1 quilo de faves sense pelar per persona
  • 1 manat de cebes tendres
  • 1 manat d’alls tendres
  • 1 bri de menta fresca
  • Sal
  • Una culleradeta de pebre vermell dolç
  • Un gotet de vi o caldo

Un cop haguem pelat les faves les reservarem. 



En una cassola hi farem un sofregit a base de ceba i alls tendres, llavors hi posarem les faves (en podem posar algunes amb la tavella, i talladeta a rodanxes petites), 

 

 
el pebre vermell, la menta fresca i el gotet de vi, en lloc de vi hi podem posar una mica de caldo vegetal.






Ho taparem i ho deixarem coure tot a foc lent, remenant-lo de tant en tant, uns 30 o 40 minuts, depenent de la mida de les faves, i ja ho podrem servir.
 


2 comentaris:

  1. Umm! Molt bo! Jo les faig semblant però afegint-hi anís verd saltejat amb les cebes i alls tendres, en lloc del pebre vermell.
    Anna Martín

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Anna pel suggeriment. Ho provaré, segur que serà boníssim.

      Elimina