Viatge nutritiu

Pàgines

  • MODEL DE NUTRICIÓ
  • CRITERIS NATURISTES.
  • CRITERIS ECOLÒGICS
  • CRITERIS DE JUSTÍCIA SOCIAL

dimarts, 15 de març del 2011

Barcelona: Movilització antinuclear i en solidaritat amb el poble de Japó - Ecologistes en Acció

Barcelona: Movilització antinuclear i en solidaritat amb el poble de Japó - Ecologistes en Acció
a 14:21
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada més recent Entrada més antiga Inici
Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom)

Google Website Translator Gadget

Viatge nutritiu

Unknown
Visualitza el meu perfil complet

Quarta edició de "Viatge nutritiu"


Desembre 2013 "Icària editorial".

"Viatge saludable. Alimentació vegana, ecològica i socialment justa"

"Viatge saludable. Alimentació vegana, ecològica i socialment justa"
Si vols exemplars: i.celmanavarro@gmail.com

Entrades populars

  • Crema de fonoll i poma
    Els que em seguiu ja sabeu com m'agraden les cremes de verdures. M'agrada la textura (fina) i l'intens sabor de l'ingredi...
  • Saltat de col arrissada "kale" i fulles de remolatxa, amb dauets de remolatxa i carabassa al forn
    Què en feu de les fulles de remolatxa? I de la col arrissada, la famosa col "kale", només en sabem fer xips? Us proposo una rec...
  • Miso ecològic de producció artesanal
    Dissabte passat vaig tenir ocasió d'assistir a un taller de cuina japonesa, concretament de la regió d'Okinawa.  La Susana i l...
  • Receptes de "Cuina eficient i saludable"
      Aquests són alguns dels plats que vam elaborar dimarts al curs de cuina eficient i saludable que estem fent a René+que electrodomèsti...
  • Entrevista a Esther Vivas en Para todos La 2
  • El blat i el seitan
    Degut a les constants modificacions i desnaturalització que ha sofert el blat al llarg de la història (sempre en benefici d’una ...
  • Pastís de coco amb sèmola de blat
    Al taller de cereals a través del "Viatge nutritiu pel ingredients" vam fer unes postres delicioses, nutritives i ben saluda...

Etiquetes

Agar agar (6) Aigua de mar (1) Albergínia (2) Algues (5) Amanides (7) Beixamel vegana (1) Calci (1) Calçots (2) Castanyes (1) Cereals (10) Cremes de verdures (7) Croquetes (3) Croquetes vegetarianes (4) Cuina vegetariana (4) Curri (3) Dolços (3) Elaboració de seitan (1) Entrants (1) Escabetx (1) Espècies (8) Fideuà (1) Gaspatxo (1) Hamburgueses (2) Herbes aromàtiques (3) Hiziqui (1) Kuzu (1) Llegums (3) Menú macrobiòtic (1) Ous (1) Pakoras (1) Pasta fresca (1) Pastís de gelatina de poma (1) Patés vegans (1) Patés vegetals (2) Postres (8) Receptes (67) Restes de menjar (1) Salses (2) Seitan (7) Sobirania alimentària (4) Sèsam (1) Tofu (1) Tortellinis (1) Wok (1) Xíitake (2) faves (3) miso (1)

Arxiu del blog

  • ►  2017 (3)
    • ►  de febrer (1)
    • ►  de gener (2)
  • ►  2016 (7)
    • ►  de novembre (3)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  de febrer (2)
  • ►  2015 (4)
    • ►  de juny (3)
    • ►  de març (1)
  • ►  2014 (19)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  de juny (2)
    • ►  de maig (3)
    • ►  d’abril (2)
    • ►  de març (5)
    • ►  de febrer (3)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2013 (51)
    • ►  de desembre (5)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  d’octubre (7)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juliol (2)
    • ►  de juny (3)
    • ►  de maig (7)
    • ►  d’abril (8)
    • ►  de març (4)
    • ►  de febrer (7)
    • ►  de gener (6)
  • ►  2012 (34)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  de novembre (5)
    • ►  d’octubre (4)
    • ►  de setembre (3)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (2)
    • ►  d’abril (3)
    • ►  de març (1)
    • ►  de febrer (6)
    • ►  de gener (7)
  • ▼  2011 (93)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  de novembre (5)
    • ►  d’octubre (8)
    • ►  de setembre (7)
    • ►  de juny (7)
    • ►  de maig (10)
    • ►  d’abril (7)
    • ▼  de març (22)
      • Curs de cuina Xarxa-Ciutat Vella
      • Entrevista Esther Vivas
      • Entrevista a Esther Vivas en Para todos La 2
      • Amanida improvisada
      • Algunes espècies del meu rebost
      • Amb el menjar no s'hi juga!
      • ANIMEU-VOS!
      • FIRA DEL TAST
      • El blat i el seitan
      • Curs de cuina vegetarina.
      • Nuclears, NO GRÀCIES!
      • Barcelona: Movilització antinuclear i en solidarit...
      • Curri de verdures
      • INTERCANVI DE SABERS I SABORS
      • Estofat de fesols amb carabassa
      • EL COMERCIO JUSTO EN 6 PASOS
      • Pakoras de coliflor
      • Macarrons integrals d'espelta
      • El meu rebost
      • Gràcies
      • Halva de cereals i fruits secs
      • Criteris de justícia social
    • ►  de febrer (22)
    • ►  de gener (3)

Blocs que m'agraden

  • El Correo del Sol | El medio de información y la comunidad de la ecología y la salud

Els meus enllaços

  • Cooperativa Cydonia
  • Ecoconsum
  • Ecologistes en acció
  • Guía Roja y Verde Greenpeace
  • Mescladís
  • MIE-SAN Miso ecològic de producció artesanal
  • René+que electrodomèstics
  • Revista Opcions
  • Revista Sobirania Alimentaria
  • Xarxa Consum Solidari

Seguidors

El bloc Viatge nutritiu

Licencia de Creative Commons
Està sota una licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 2.5 España.

Total de visualitzacions de pàgina:

Top blocs de receptes

Subscriu-te a

Entrades
Atom
Entrades
Comentaris
Atom
Comentaris
Tema Senzill. Amb la tecnologia de Blogger.