diumenge, 13 de març del 2011

INTERCANVI DE SABERS I SABORS

9 i 10 d'abril: Fira del Tast 2011. T'hi esperem!!! PDF Imprimeix Correu-e
Un any més, organitzem aquest espai de trobada i intercanvi entre les persones i entitats que portem a la pràctica un consum i un comerç per defensar i promoure la Sobirania Alimentària. Enguany, la Fira tindrà activitats durant dos dies. Us esperem dissabte 9 d'abril a la tarda  a l'Intercanvi de sabers i sabors (RAI. C/Carders, 12). Vine a aprendre noves i gustoses receptes i/o porta un dels teus plats favorits per degustar! Trobareu diversos tallers de cuina (de 18 a 20h) i al vespre farem un sopar degustació amb les receptes de totes les persones que vulguin participar. Diumenge 10 d'abril, celebrarem al matí una nova edició de la Fira del tast al Centre Convent de Sant Agustí (Pl. Acadèmia s/n), amb estands de productors, presentacions de productes i degustacions, activitats infantils, tast de teatre... i acabarem amb la Calçotada per la Sobirania Alimentària a la Pl. del Pou de la Figuera. Algunes d'aquestes activitats requereixen inscripció prèvis. Informa't a continuació. T'hi esperem!



DISSABTE 9 D'ABRIL

INTERCANVI DE SABERS I SABORS
Lloc: RAI (C/Carders, 12)

Recuperem una cuina equilibrada, feta amb productes ecològics, propers i de temporada i intercanviem els coneixements i plats que sabem fer. Vine a aprendre noves i gustoses receptes i/o porta un dels teus plats favorits per degustar!
De 18 a 20 hores: Tallers de cuina. Tria entre 9 interessantíssims tallers! (Més informació i inscripcions)Tallers de cuina de temporada, algues, begudes del món, cuina creativa vegetariana, salses, etc...i un taller-guarderia infantil per als participants que vinguin amb els nens/es.

A partir de 20 hores: Tast de receptes i sopar. Apunta't! (Més informació i inscripcions)
Porta la teva especialitat culinària i deixa'ns a tots bocabadats! Farem un sopar degustació amb les receptes de totes les persones participants. A més, gaudirem d'una degustació del què s'hagi cuinat als tallers de cuina que s'hauran fet prèviament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada