dilluns, 21 de febrer del 2011

FELICITATS ESTÈVIA!



Ahir diumenge es va fer la inauguració oficial de la més jove de les "Cooperatives de consumidors de productes ecològics i consum responsable" ESTÈVIA. Com que es pot dir que és una germana petita de la ja veterana "Cydonia" ens hi van convidar. Està situada al carrer Ferrocarril del barri del Poblenou, amb ella ja som tres les cooperatives al nostre estimat barri.

Els cartells penjats a les parets de la cooperativa, amb diferents propostes de logos, mostren que encara estan a les beceroles i que a tots els seus cooperativistes els uneix una gran il·lusió per endagar un dels projectes socials, que en molts i molts casos és ja una realitat, i que, sens dubte, ajuden a la veritable transformació social, convertint-la en més humana, més propera i més coherent. 

Us desitjo tot l'entusiame, tota la participació i tot el compromís que comporta la conscienciació del Consum  responsable i de la Justícia social. 

Per recordar els orígens més propers de la paraula "Estèvia" he pensat que ens podria servir d'excusa per retre un homenatge al gran pagès i activista Josep Pàmies, aquest vídeo que ha estat elaborat amb l'ajuda de SOM LO QUE SEMBREM, DOLÇA REVOLUCIÓ i el mateix JOSEP PÀMIES i que ens explica les virtuds i vicissituds d'aquesta petita però poderosa planta anomenada estèvia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada