Aquestes són algunes de les fotos del darrer dia del curs de cuina de Primavera organitzat per la Xarxa de Consum Solidari. Després, vam compartir el sopar i el vam regar amb un deliciós vi de Batea que ens va portar la Núria. Va ser una vetllada molt agradable. Gràcies als assistents i fins la propera!
La Magda i la Isabel preparant les hamburgueses de pastanaga |
|
Curri thailandès de carabassa amb llet de coco |
Pastís de sèmola i gelatina de poma i vi de Batea de la Núria |
Aquesta és la recepta del pastís:
INGREDIENTS:
- 1 l. de suc de poma
- 250 g. de semolina (sèmola de blat o d’arròs)
- Melmelada de taronja (o la que es vulgui)
- Fruits secs (avellana, ametlla...)
- Panses
- Concentrat de poma
- 1 cullerada d’agar agar
En primer lloc posarem el suc de poma al foc, hi afegirem la melmelada de fruita (la que més ens agradi) i les panses. Farem que arrenqui el bull, llavors anirem tirant la sèmola molt a poc a poc per tal que no s’agrumolli i no deixarem de remenar. Quan la sèmola s’hagi dissolt completament (un parell de minuts aprox.) la barrejarem amb els fruits secs que prèviament haurem picat i ho posarem en un motlle.
Mentrestant posarem mig got de concentrat de poma (o qualsevol altre suc de fruita) al foc amb una cullerada sopera de flocs d’agar agar i ho deixarem coure durant vuit minuts, anirem remenant perquè no s’enganxi, quan encari sigui calent, ho posarem per sobre de la sèmola i ho deixarem refredar perquè cualli la gelatina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada