dijous, 5 de maig del 2011

Darrer dia del curs de cuina de Primavera


Aquestes són algunes de les fotos del darrer dia del curs de cuina de Primavera organitzat per la Xarxa de Consum Solidari. Després, vam compartir el sopar  i el vam regar amb un deliciós vi de Batea que ens va portar la Núria. Va ser una vetllada molt agradable. Gràcies als assistents i fins la propera!

La Magda i la Isabel preparant les hamburgueses de pastanaga
L'Anna, la Sara, la Margueritta i la Núria, preparant les hamburgueses de pastanaga

Curri thailandès de carabassa amb llet de coco


Pastís de sèmola i gelatina de poma i vi de Batea de la Núria



Aquesta és la recepta del pastís:

INGREDIENTS:

-     1 l. de suc de poma
-     250 g. de semolina (sèmola de blat o d’arròs)
-     Melmelada de taronja (o la que es vulgui)
-     Fruits secs (avellana, ametlla...)
-     Panses
-     Concentrat de poma
-     1 cullerada d’agar agar

En primer lloc posarem el suc de poma al foc, hi afegirem la melmelada de fruita (la que més ens agradi) i les panses. Farem que arrenqui el bull, llavors anirem tirant la sèmola molt a poc a poc per tal que no s’agrumolli i no deixarem de remenar. Quan la sèmola s’hagi dissolt completament (un parell de minuts aprox.) la barrejarem amb els fruits secs que prèviament haurem picat i ho posarem en un motlle. 

Mentrestant posarem mig got de concentrat de poma (o qualsevol altre suc de fruita) al foc amb una cullerada sopera de flocs d’agar agar i ho deixarem coure durant vuit minuts, anirem remenant perquè no s’enganxi, quan encari sigui calent, ho posarem per sobre de la sèmola i ho deixarem refredar perquè cualli la gelatina.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada