dilluns, 7 de gener del 2013

Introducció a la cuina ecològica de primavera

Del 28 de febrer al 21 de març


Dijous de 12 a 14h

Espai:

Casa Golferichs


Cuina ecològica

Et vols iniciar o aprofundir en l'alimentació natural, ecològica i solidària i aprendre a organitzar menús setmanals per a tota la família? Coneixerem els elements indispensables perquè la nostra alimentació sigui la base de la nostra salut, tot respectant els cicles de la natura i consumint només els productes que ens ofereix a cada temporada. 

Professor/a: Isabel Celma, col•laboradora de Xarxa de Consum Solidari
Preu: 36.25€

Inscripcions aquí

2 comentaris:

  1. Hola Isabel, soy Nefer del blog Amanida Animada. Me acabo de mudar a Barcelona y me gustaría comenzar a hacer cositas como cursos, talleres... he visto éste a través de tu blog, vivo cerca de la casa Golferichs y me gustaría saber si lo cocinado será todo vegetariano, o se incluirá carne ecológica. Si aún quedan plazas libres me gustaría apuntarme.

    Gracias!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Nefer. Doncs t'he de dir que el curs de la casa Golferichs finalment no es farà. El Centre Cívic on es programen totes les activitats són molt estríctes en el calendari i com que a dia d'avui no s'han omplert totes les places l'han cancel.lat. El primer taller que està previst que faci, és un monogràfic d'algues que es farà el dia 7 de Febrer a l'espai René i encara queden places per si et volguessis apuntar. A la pregunta de si es cuinarà carn ecològica et dic que fa 35 anys que sóc vegetariana i que els meus cursos intenten donar a conèixer aquest tipus d'alimentació lliure de productes animals.
      Desitjo que et vagi molt bé la nova etapa per Barcelona i espero que tinguem l'oportunitat de coneixe'ns personalment.
      Una abraçada!

      Elimina