dijous, 19 de desembre del 2013

Quarta edició de Viatge nutritiu

Com tots sabeu, el títol d'aquest bloc ve donat pel llibre "Viatge nutritiu. Recull de receptes i menús estacionals amb criteris naturistes, ecològics i solidaris". Llibre escrit a quatre mans, entre la Montse L. Tolosana i jo mateixa.


Aquest llibre, del qual estem molt orgulloses, ens ha permès donar a conèixer la nostra manera d'entendre la salut a través de l'alimentació, però no només ens fixem en la salut, sinó també en el compromís amb el medi ambient i en la justícia social, tres eixos que al capdavall, formen un tot a l'hora d'enfocar la salut d'una manera holística.

La primera edició de Viatge nutritiu es va publicar a l'abril del 2005 i, després d'exhaurir una segona i una tercera, avui ha sortit al carrer la quarta edició. Aquesta, com la tercera, ha estat possible gràcies a Icària editorial.

Volem compartir amb tots vosaltres la bona nova i, si encara no coneixeu el llibre, animar-vos a que el conegueu.

El podreu trobar aquí i també me'l podeu demanar per correu electrònic aquí. Ah!! I també el podeu aconseguir als cursos i tallers de cuina que anem fent durant el curs.

Ben aviat esperem fer una presentació com cal. Us mantindrem informats!


 

 

2 comentaris:

  1. Hola noies! Quina sorpresa, jo no ho sabia, que el nom del vostre blog vingués d'un llibre!!! Jo ja el tinc fa temps, el vostre llibre. Em va ajudar en el meu camí cap al vegeterianisme. Ara menjo carn, eh? Però molt poca, i saber com podem estar bé tan per dins com per fora és genial. A més, ho expliqueu de forma molt planera, tot. Ara mateix no el tinc davant i no sabria concretar-vos algun exemple concret perquè fa temps que no el fullejo, però m'hi poso de seguida altre cop que me'n feu venir ganes! Ah! i sí, sí, aviseu quan presenteu el llibre, que m'encantaria conèixer-vos! Petons

    ResponElimina
  2. Gràcies, Marina pels teus comentaris. M'alegra molt saber que el llibre de la Montse L. Tolosana i jo mateixa t'ajudés en el teu camí cap al vegetarianisme. Seguint el teu bloc es pot veure la passió que tens pel bon menjar i pel la cuina, ets una gran cuinera, per això m'honora saber que valoras tant el nostre llibre. Ja anunciarem on i quan fem la presentació, a mi també m'agradarà molt coneixe't.
    Una abraçada

    ResponElimina