Feia dies que no publicava cap recepta al bloc i avui dues... menú complet!!
A veure si us agrada.
Verduretes d'hivern amb tempeh de cigró |
- Un tall de tempeh de cigró
- Dues cullerades de tamari (salsa de soja)
- Una cullerada d'oli d'oliva
- Dues carxofes
- Un tall de fonoll
- Un tros de carabassa
- 100 gr. de bolets xíitake
- 2 alls tendres
- Un gotet de caldo vegetal (o aigua)
Tempeh de cigró amb tamari |
En primer lloc tallarem el tempeh a daus i el posarem a macerar amb el tamari. Mentrestant posarem l'oli a la cassola i quan sigui ben calent hi anirem afegint les verduretes en aquest ordre: primer les carxofes talladetes, després la carabassa a daus petits i el fonoll en juliana ben fina, ho saltejarem un parell de minuts i hi afegirem els bolets tallats i els alls a rodanxes petites. Ho deixarem un parell de minuts més i hi afegirem el tempeh i el caldo (o l'aigua). Ho deixarem coure fins que s'evapori el líquid.
Isabel, el tempeh de cigró l'has fet tu o és comprat? Com que a mi no m'agrada el tempeh de soja, m'agradaria provar aquest. Una abraçada!
ResponEliminaNo l'he fet jo, no. El comercialitza "Vegetalia" i és molt interessant. De tota manera si el marines primer amb salsa de soja, gingebre, llimona... o el que et vingui de gust, i el passes per la paella amb unes gotetes d'oli... el de soja també està boníssim.
ResponElimina