dimarts, 25 de març del 2014

Quarta edició del llibre "Viatge nutritiu"

Aviat farà nou anys d'aquell St. Jordi del 2005 quan sortia la 1ª edició del "Viatge nutritiu" llibre que dóna títol també, a aquest bloc.
 
Primera edició
Quarta edició

Aquella primera edició va sorgir gràcies a l'encoratjament que vam rebre, tant la Montse L. Tolosana com jo mateixa, d'amics com el Pedro de la nostra estimada cooperativa. Val a dir però, que ell i nosaltres mateixes només preteníem fer "algunes fotocòpies" de receptes vegetarianes i que incloguessin productes, com els cereals integrals, el tofu o el seitan, per poder ajudar als nous socis de la Cooperativa Cydonia a familiaritzar-se amb aquests productes.

Quan la Montse i jo ens hi vam posar va sorgir una mena d'energia, suau, tranquil·la, però directa i entusiasta, entre nosaltres que, mica a mica va anar prenent forma i es va convertir en un llibret força atractiu. Totes dues vam estar segures que l'una sense l'altra mai no l'hauríem fet.

Com he dit abans, això no hagués passat d'unes simples "fotocòpies" si no haguéssim topat amb la generositat i l'entusiasme per les coses petites però ben fetes, de l'Editorial Montflorit i la família Riera, a qui mai podrem estar prou agraïdes que confiessin en nosaltres i ens fessin aquella primera (i segona) edició  (conegudes com les de la carxofa).

Doncs bé, d'això ja han passat 9 anys i justament ara volem convidar-vos a la celebració/presentació de la quarta edició (desembre del 2013). En aquest cas, com ja ho va ser la tercera, ha estat editada per "Icària edicions".

Aquestes quatre edicions no s'haguessin produït, si no haguéssim comptat amb persones com vosaltres, els que ja teniu el llibre, persones que cercàveu, i cerqueu, formes alternatives d'alimentar-vos, i com diu la Montse i que subscric plenament, fins i tot de fer política, i que heu trobat en el "Viatge" una eina molt senzilla però alhora molt útil per enfocar nous canvis. Gràcies a aquest entusiasme que hem rebut de tots vosaltres, podem dir que projectes com aquest mateix bloc o com els cursos o tallers de cuina i nutrició que fem tant la Montse com jo mateixa, no haurien vist mai la llum. 

Bé, doncs tant si tens el llibre com si encara no el tens i t'agradaria tenir-lo, vine a celebrar-ho. T'esperem el proper dia 11 a Ceres, serà una festa i hi haurà moltes sorpreses!! Ah! i si vols, pots tenir la signatura de les dues autores.


4 comentaris:

  1. jo ja us ho vaig dir un dia, que sí que el tinc!! El meu és el de la tapa verda, suposo que la primera edició... he he he. Em va encantar llegir-lo i encara ara el fullejo de tan en tan! Felicitats pels 9 anys!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Marina, és cert ja ens ho vas dir que tenies el llibre, doncs venint d'una excel·lent cuinera com tu, és un plaer!! Gràcies, si t'animes a venir a la celebració, ja ho saps.

      Elimina
  2. doncs el vull!!!!! el buscaré perque te molt bona pinta!

    :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cris, si no el trobessis jo te'l puc enviar per correu.

      Elimina