Boletes
de pastanaga i coco amb gingebre i canyella, acompanyades de "chai hindú amb llet de civada.
Boletes de pastanaga i coco amb canyella i gingebre |
Ingredients:
- 200 gr. de pastanagues
- 200 gr. de coco ratllat
- 3-4 cullerades de melassa d’arròs
- 1 culleradeta de canyella en pols
- ½ culleradeta de gingebre en pols
Preparant els ingredients |
Preparació
Netejarem les pastanagues
i les posarem a coure amb un ditet d’aigua. Quan siguin ben cuites les
aixafarem amb una forquilla i farem una massa amb la meitat del coco ratllat, la melassa d'arròs i
les espècies. Formarem les boletes i les
arrebossarem amb la resta del coco ratllat.
Les podem posar en motlles
de magdalenes petites. I per acompanyar...
"Chai"
hindú amb llet de civada
Ingredients:
- 1 culleradeta de te negre*
- 3-4 claus d’olor
- 6-8 llavors de cardamom
- 1 branqueta de canyella
- 1 trosset de gingebre fresc
- 2-3 grans de pebre negre
- 1 culleradeta d’anís verd (matafaluga)
- 1 cullerada de panela (sucre integral)
- 1 l. d’aigua
- Mig got de llet de civada
Preparació:
Posarem l’aigua al foc i hi afegirem totes les espècies i
ho deixarem bullir a foc lent uns 15 minuts, llavors hi afegirem el té, la llet
i el sucre i ho deixarem coure un parell de minuts més.
Aquesta beguda, típicament hindú, la podem preparar i
deixar refredar a la nevera, a l’estiu ben fresqueta resulta un refresc molt
agradable de prendre.
* El té negre és opcional, si volem que sigui una
beguda refrescant que puguin prendre fins i tot els nens, no cal que n’hi
posem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada