Al darrer taller de la temporada a René vam fer un menú molt especial. Volíem acomiadar la temporada amb receptes originals i vam triar la cuina d'inspiració oriental, plena d'aromes i de sabors frescos i sensuals.
Les espècies en van ser les protagonistes |
Per començar vam fer una amanida thai de mango i “xile” picant
Ingredients:
- 3 mangos
- 2-3 xiles thais (picants)
- 1 manat de ceba tendra
- 1 tall de citronella
- 2 grans d’all
- Un grapat d’anacards
- El suc de 2 llimes
- 2 cullerades de tamari
- 2 cullerades de panela
- Un grapat de coriandre fresc
Preparació:
Pelarem i tallarem els mangos i les cebes tendres en juliana i
ho reservarem en un bol. Llavors tallarem els xiles i la citronella a rodanxes
molt petites i ho afegirem al bol juntament amb els anacards.
Per fer la vinagreta picarem els alls i hi afegirem el suc de
les llimes, el tamari, la panela i finalment, el coriandre ben picat. Ho
tirarem per sobre del mango i ja ho podrem servir.
Si us agraden els sabors exòtics i una mica de picant... aquesta amanida és exquisida!
Si us agraden els sabors exòtics i una mica de picant... aquesta amanida és exquisida!
Fa molt bona pinta! El toc del mango li deu donar un gust molt original! Una abraçada
ResponElimina