Dijous 15 de Maig. En aquesta parada entrarem en el món de les espècies, herbes aromàtiques i flors comestibles.
Aprendrem a distingir un munt d'espècies i elaborarem un curri autèntic, més enllà de la pols groga que tots coneixem com a curri...
Aprendrem a conèixer i a utilitzar les herbes aromàtiques fresques...
I entrarem en el món màgic de les flors comestibles.
Vols saber el menú que farem i que tastarem al final del taller?
Amanida de
fruita, flors i
herbes aromàtiques
Gaspatxo de
meló, amb menta, flors d'espígol i glaçons de flors
Humus de
carabassa amb coriandre, menta i flors de calèndula
Tempura de flors
de carabassó
Arròs basmati
aromatitzat amb cúrcuma fresca
Curri tailandès de
verdures
Sorbet de
roses fresques
Si encara no t'hi has apuntat ho pots fer aquí
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada