divendres, 16 de maig del 2014

Torradetes d'all negre




Ingredients:

  • Galetes de quinoa (o d'arròs)
  • All negre
  • Cúrcuma fresca ratllada
  • Pebre negre
  • Oli d’oliva de primera pressió en fred, ecològic
 
Tots els beneficis de l'all cru, sense els seus inconvenients. L'all és l'antibiòtic natural per excel·lència, és un poderós antioxidant i ric en vitamines, sobretot del grup B, i minerals. També és un bon hipotensor, entre moltes altres propietats. L'all no pot faltar mai en una dieta naturista, però per gaudir de totes les seves propietats s'ha de consumir cru. 

Afortunadament des de fa un cert temps, trobem al mercat "l'all negre", que és el resultat d'un procés de fermentació que dura 60 dies i que permet, no només mantenir intactes totes les seves propietats, sinó que aquestes es multipliquin considerablement.

Té un gust dolcet molt sorprenent i agradable, a més es pot untar com si fos un paté.

La cúrcuma, entre les seves múltiples propietats se la coneix com un poderós antiinflamatori i antitumoral. Segons molts estudis, és la substància més anticancerosa que hi ha, evitant la formació de noves cèl·lules tumorals. També és coadjuvant en tractaments amb quimioteràpia. 

Ara bé, diuen que per obtenir tots els seus beneficis i perquè les nostres mucoses intestinals la puguin absorbir correctament, cal barrejar-la amb pebre negre i oli d'oliva, potenciant així encara més les seves propietat.

Per a finalitats terapèutiques, es recomana el consum de 5 gr. de cúrcuma al dia. Una manera fàcil i molt agradable de prendre-la és aquesta petita recepta que us recomano fermament.






3 comentaris:

  1. Ja el vaig tastar, l'all negre, i quina delícia! Em va agradar molt. Tal i com el combineu, amb les torradetes d'arròs, ha de ser molt bo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, té un gust molt sorprenent, com tu dius, deliciós!!!

      Elimina
  2. Tens un bloc molt interessant! Em quedo per aqui descobrint.... petons

    http://cuinadunaaprenent.blogspot.com.es/

    ResponElimina