-
Pastanagues
- Ceba
- Porro
- Oli
- Sal
- Pebre
- El suc d’una taronja
- Pell de taronja picada
En una cassola hi
posem un rajolí d’oli per sofregir la ceba i el porro, a continuació hi aboquem
les pastanagues tallades i les hi deixem un parell de minuts. Llavors ho cobrim
d’aigua i ho fem bullir uns 10 minuts, o fins que les pastanagues estiguin
toves. Ho triturem i hi aboquem el suc d’una taronja.
En el moment de servir tirem la pell de la taronja picada per sobre.
La pell de la taronja, sempre que sigui ecològica, la
podem deixar assecar i triturar amb un molinet elèctric i desar en un pot de
vidre, assegurant-nos que no tingui gens d’humitat. Serveix per aromatitzar
sopes, amanides, guisats, compotes etc. Si no en tenim de seca la podem
utilitzar fresca i consumir-la al moment.
Que bona! la preparació que heu fet és excel·lent. I això de triturar la pell de taronja ecològica també em sembla molt bona idea per aprofitar-ho tot! Petons
ResponEliminaTé una pinta excel.lent. Provaré de fer-la. També em sembla molt bona idea això de triturar la pell, jo compro taronges ecològiques i així les podré aprofitar del tot. Gràcies!
ResponElimina
ResponEliminaLa veritat és que la pell de taronja (i la de mandarina) seca, dóna molt de joc, pels pastissos, per sopes i cremes, i ara que ve el bon temps, a les amanides hi dóna un toc refrescant molt bo.
Gràcies, noies pels vostres comentaris!