- Una tassa de bulgur bullit (o qualsevol altre cereal)
- Un
grapat d’espinacs crus
- Mig
alvocat
- Mitja
ceba tendra
- Maduixes
o qualsevol fruita de temporada
- Nous
crues
Gelatina
de fruita (opcional)
Per
la vinagreta:
- El
suc de mitja taronja
- El
suc de mitja llimona
- Una
cullerada de menta fresca
- Una
cullerada de coriandre fresc
- Una
cullerada de julivert fresc
- Una
cullerada d’oli d’oliva
- Un
polsim de sal o tamari
- Flors de sàlvia
En un bol hi posarem, en
primer lloc, el bulgur bullit. A continuació hi anirem afegint, per aquest
ordre, la ceba tallada ben petita, els espinacs tallats a tires ben fines, l’alvocat
tallat a daus petits, la fruita que tinguem a mà, tallada be n petita i, si en
tenim, tallets petits de gelatina de fruita feta amb agar agar (veieu receptes
en aquest mateix bloc),per acabar les nous crues (o fruit sec que tinguem)
Per fer la vinagreta, tallarem
les herbes petites (tret de les flors de sàlvia) però sense que arribin a posar-se
negres, llavors les barrejarem amb la resta d’ingredients.
Tirarem la vinagreta per
sobre i decorarem amb les flors de sàlvia.
Una amanida refrescant i
plena de vida!
Quina amanida més sana! I fa una pinta... és perfecta per aquest temps tan primaveral que tenim! Una abraçada!
ResponEliminaHola, Ester,
ResponEliminaSí, la veritat és que és molt bona i saludable, i les herbes aromàtiques li donen un toc primaveral.