Proper 7 de Març a René un nou taller de cuina.
Aquest cop us proposem receptes d'hivern cuinades amb l'olla de calor retingut "hotpan". Les receptes que farem també es poden elaborar amb olles convencionals.
Aprendrem a cuinar i a combinar els llegums i els cereals.
Els llegums són molt rics en proteïnes però els manca algun dels aminoàcids essencials necessaris perquè aquesta sigui completa per això és convenient acompanyar-los sempre amb cereals, fruits secs o llavors. D'aquesta combinació en resulta una proteïna completa d'alta qualitat.
Com sempre elaborarem un menú complet i en acabar farem un tastet de tot el que haurem cuinat.
El menú consistirà en:
Amanida de temporada
Plat combinat a base d'azuquis amb carbassa (cuinat a la hotpan)
i arròs a la cassola (cuinat a la hotpan)
i de postres, panacota d'ametlla
Molt interessant. Llàstima que el dia 7 tinc un compromís a les 17h. Potser més endavant, si ho aneu anunciant, m'apunto.
ResponEliminaNo et preocupis, tots els tallers que fem els publiquem abans a "Viatge nutritiu" i a "René". Segur que hi haurà altres oportunitats.
ResponElimina