dimarts, 16 de juny de 2015

Canelons de carabassó amb maionesa vegana d'alfàbrega


Ingredients:

Pels canelons: 
 

  • 2 carabassons tallats longitudinalment
  • 2 cullerades de barreja d’algues (nori, dulse, wakame...)
  • 1 tassa de nous remullades
  • 1 tassa de tomàquet deshidratat
  • 150 gr. de xiitakes frescos
  •  1 ceba picada
  • El suc d’una llimona
  • 3-4 cullerades d’oli d’liva
  • 2 cullerades de tamari

Per la salsa:

  • 1 tassa d’anacards remullats
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • Un gra d’all
  • ½ gotet d’aigua
  • Sal
  • Un bon grapat d’alfàbrega fresca 

Preparació:




En primer lloc tallarem els carbassons i els posarem en una safata amb sal i llimona durant mitja hora, passat el temps els  passarem per aigua per treure l’accés de sal, els posarem a sobre d’un drap de cotó (o paper de cuina) i els eixugarem bé. 
En un bol posarem tots els ingredients dels canelons, ben picats i ho reservarem una mitja hora perquè s’hidrati tot ben bé.
Per fer la salsa posarem tots els ingredients al got de la batedora i ho batrem fins aconseguir una salsa ben cremosa.
Per muntar el plat, solaparem tres tires de carabassó, les farcirem amb el preparat i les enrotllarem donant forma de caneló. Finalment hi tirarem la salsa per sobre.
Ho podem acompanyar amb una mica d’amanida verda.

Fotos: Ariadna Vidal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada