dimecres, 8 de febrer de 2017

Saltat de col arrissada "kale" i fulles de remolatxa, amb dauets de remolatxa i carabassa al forn


Què en feu de les fulles de remolatxa? I de la col arrissada, la famosa col "kale", només en sabem fer xips?

Us proposo una recepta molt fàcil i molt saborosa.



Ingredients:
  • Un manat de col "kale" 
  • Un manat de remolatxa
  • Uns daus de carabassa
  • 2-3 grans d'all
  • Uns granets de coriandre (opcional)
  • 2-3 bitxos picants 
Preparació: 

Traurem la tija de la col i de les fulles en farem trossos petits que rentarem i reservarem. Les fulles de remolatxa també les tallarem a tires, rentarem i reservarem

Mentrestant prepararem les remolatxes i la carabassa. En farem daus, els salpebrerem i els untarem amb oli i els courem al forn, a 180º, durant uns 20 minuts, o fins que estiguin cuits.

En una paella (o cassola) posarem les fulles de col i de remolatxa amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica d'aigua, la justa que queda si no les escorrem massa quan les haguem rentat. Taparem la paella i deixarem que es coguin fins que estiguin "al dente", llavors hi posarem els alls picats, els grans de coriandre i el bitxo picant a tires (es pot substituir per tomàquet deshidratat si no ens agrada el picant), si cal hi afegirem una mica més d'oli i ho sofregirem tot durant un parell o tres de minuts.

Per servir farem un llit amb les fulles i per sobre hi posarem els daus de remolatxa i carabassa.

Un plat exquisit i molt adient per la temporada d'hivern.



Cap comentari:

Publica un comentari