Si aneu a fer un àpat a un restaurant macrobiòtic, com ara Macrobiòtic Zen, o Miquetes màgiques, de Barcelona, el més probable és que quan us serveixin us trobeu amb un plat molt similar a aquest, no de forma, és clar, sinó de contingut.
Segurament, ara a l'hivern, primer us oferiran una sopa de miso o alguna crema de verdures però podeu estar ben segurs que no hi faltaran, ni els cereals, ni les verdures de temporada, ni els llegums ni els aliments crus. També tindran un paper important les algues, el tamari o el gomasio.
- Aliments crus i fermentats
- Amanida d'escarola, raves i choucroute
- Cereals:
- Quinoa bullida amb salsa de tahina i miso
- Algues:
- Hiziqui amb tamari
- Llegums:
- Azukis estofats amb alga kombu
- Verdures de temporada al vapor:
- Carbassa, col lombada, brócoli i porro
Un menú ben sa, equilibat i deliciós, i si, a més, els productes són ecològics i procedeixen d'una cooperativa de consumidors... què més podem demanar?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada