dilluns, 16 de gener de 2012

Cuina i alimentació agroecològica


CURS DE CUINA VEGETARIANA, AMB CRITERIS NATURISTES, ECOLÒGICS I DE JUSTÍCIA SOCIAL
ORGANITZAT PER “LA XARXA DE CONSUM SOLIDARI” I LA “COOPERATIVA CYDONIA”

Et vols iniciar, o aprofundir, en l'alimentació natural, ecològica i solidària i aprendre a organitzar menús setmanals per a tota la família?

En aquest curs aprendrem a conèixer i a estimar els elements indispensables per aconseguir que la nostra alimentació sigui la base de la nostra salut. Alhora aprendrem a respectar els cicles de la mare terra consumint, només, els productes que ens ofereix a cada temporada. També entendrem que el fet de consumir i d'alimentar-nos pot esdevenir un acte de justícia i de transformació social.

A càrrec d’Isabel Celma sòcia de la Cooperativa Cydonia i coautora del llibre “Viatge nutritiu”

A QUI VA DIRIGIT: Als socis i sòcies de les cooperatives i grups de consum del Poblenou (Cydonia, Mespilus, Estèvia, La Unió) i als grups de consum de la “Xarxa de Consum solidari” o altres grups de consum.

ON ES FARÀ:    al local de la Cooperativa Cydonia: C/Bosch i Labrús, 16, del Poblenou.

QUAN: els dijous 2, 9, 16 i 23 de febrer, de 18:30 a 21:00 h.

PREU: 50€, un cop cobertes totes les despeses dels ingredients, tots els beneficis es donaran a l’entitat del barri del Poblenou “Apropem-nos”


PER INSCRIURE’T:  Has d’enviar un correu a:

Les places són limitades i es respectarà l’ordre d’inscripció.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada