dilluns, 9 de gener de 2012

Intercanvi de sabers i sabors

Vols saber què es cuinarà a la "II Edició de l'Intercanvi de sabers i sabors" que farem aquest dissabte a "Xarxantoni"?

Doncs, per exemple, al taller de Cuina amb algues, que farà en Gerard, podràs aprendre a fer:

  • Panedons d'alga iziqui
  • Tapa de cochayuyo
  • Pakores d'algues 
  • Motlles d'espagueti de mar


Al taller de Cuina vegetariana de temporada, farem:

  • Amanida de fonoll i taronja amb vinagreta d'herbes aromàtiques
  • Paella d'arròs integral amb seitan i verdures de temporada
  • Maionesa de pastanaga



Al taller de Postres creatius, la Irene ens ajudarà a preparar...

  • Un pastís de kiwi
  • Una crema d'ametlla i pera
  • Bombons de cacau

A més hi haurà altres tallers com ara "begudes del món" organitzat pels alumnes de "Mescladís"   o "cuina eficient" (olles hotpan) de la mà de la Núria Morral, ecocuinera de la Fundació Terra

També podràs conèixer el món de les herbes medicinals i aromàtiques amb la Francisca de Aromàtiques del Gaia 

També hi haurà un taller infantil pels fills dels inscrits, on, a més de jugar i passar una bona estona, es farà alguna recepta senzilleta (però boníssima).

Després dels tallers farem un dinar tots plegats on compartirem totes les receptes.

Ja ho saps, si en vols saber més o et vols inscriure (queden poques places),  pots enviar un correu a saborshivern12@gmail.com o em pots escriure  aquí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada