divendres, 11 de febrer de 2011

Truita de faves

Heu tastat mai truita més bona?
Aquesta setmana a Cydonia, la cooperativa de consumidors a la qual pertanyo, han arribat les primeres faves tendres, tendres i petitones, les millors per preparar una de les truites més bones que jo mai hagi menjat.
Aquesta truita me la va ensenyar a fer la Gene, l'única mestra cuinera que he tingut a la meva vida i a qui dec molta, molta de la saviesa culinària que he anat adquirint amb els anys. Gràcies, Gene!

INGREDIENTS:



Com podeu veure només ens calen, faves tendres, un parell d'alls tendres i una ceba tendra (tot tendra, ja ho veieu).

Ho tallem tot a rodanxes ben petites i ho passem per la paella amb un rajolí d'oli. Si durant els primers cinc minuts ho tapem, se'ns courà més fàcilment amb el propi suc de les faves. Després ho destapem i ho deixem coure fins al punt que ens agradi més.

Ho barregem amb els ous i....

Aquest és el resultat.
BON PROFIT!

3 comentaris:

  1. Hola Presi.
    Penso que estaria bé que una de les etiquetes que possessis a les entrades de receptes o de productes, fos la de la temporalitat (primavera, estiu, tardor, hivern) i, així, d'aquí un temps (quan tinguis publicades milions d'entrades) serà molt senzill trobar dins d'aquest bloc, tan les receptes per temporada, com els diferents tipus de productes.
    Apasiau.

    ResponElimina
  2. Eiii, molt bé, te m'has avançat, és indispensable saber la temporalitat... ara m'hi poso.
    Però, escolta, i tu qui ets? això de presi em dona alguna pista però identifica't home...

    ResponElimina
  3. Isabel, sóc en Josep Ramon, vam compartir un temps a Cydònia. Aquest blog és un regal. Gràcies.

    ResponElimina