Un cop més Mescladís m'ha demanat la col·laboració per organitzar un taller-sopar amb receptes nadalenques.
Mentre cuinem els diferents plats, aprofitarem per a parlar d'alimentació agroecològica i consum responsable, per poder encarar aquestes dates tan consumistes, d'una forma més conscient i responsable.
Us animo a venir, ens ho passarem molt bé!!
Isabel Celma, especialista en cuina vegetariana i amb criteris ecològics, ens ofereix un sopar-taller nadalenc amb receptes catalanes de tota la vida adaptades a la dieta vegetariana, fetes amb products ecològics i de Km0 proveïts per la Xarxa de Consum Solidari.
On? al nostre restaurant-escola Mescladís de plaça Sant Pere, 5
Quan? el dissabte 3 de desembre a les 19 hores
Preu: 25€ (beguda inclosa)
Menú:
Escudella de nadal amb galets
Rostit de bolets amb prunes i pinyons, acompanyat de pomes farcides
Torró de fruits secs
Begudes de la casa
Reserva el teu lloc a louise@mescladis.org
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada