Llegums:
Els llegums són una gran font de proteïnes
vegetals. El cigró, la soja verda o l’azuqui,
tenen tots els aminoàcids indispensables per obtenir una proteïna de bona
qualitat, altres com el fesol o la llentia, calen acompanyar-los de cereals integrals.
La combinació de llegum més cereal aporta una proteïna d’altíssima qualitat. A
més a més els llegums...
Amanida de llegums |
- Són rics en vitamines i minerals
- Són rics en fibra, ajuden a regular el restrenyiment
- Redueixen el colesterol
- Són molt interessants per als diabètics pel seu baix índex glucèmic
- Per evitar la seva acció flatulenta es poden deixar en remull tota la nit (perden part d’aquest efecte) o bé afegint-hi, llorer, comí o altres espècies carminatives.
Sabies
que les garrofes també són llegums? T'animes a provar unes postres de
garrofa? Has tastat algun cop una truita vegana sense ou? Vine a descobrir
més detalls en el nostre proper Viatge Nutritiu pels llegums!
Més informació a René
Bona informació, i concisa! Segur que serà un taller ben interessant!
ResponEliminaGràcies, Marina. Els teus comentaris són sempre molt benvinguts.
ResponEliminaUna abraçada