dimecres, 28 d’agost del 2013

All verd

 
Després d'unes setmanetes de descans estiuenc, avui m'agradaria parlar-vos d'un projecte, ja fet realitat, que estan duent a terme uns bons amics meus, La Marta i l'Albert, i que penso que us pot interessar.
 
 
Es tracta d'una botiga d'aliments preparats per emportar. Fixeu-vos que, intencionadament,  dic aliments i no menjar o productes, ja que la diferència rau, precisament, en la voluntat expressa que hi posen en oferir menús complets, sans i equilibrats, la majoria amb productes ecològics i que us podeu preparar vosaltres mateixos.
 
Bufet d'aliments  frescos i integrals
Empanades artesanes estil argentí
 
La botiga ofereix un ampli bufet a base de llegums, cereals integrals, algues, xiitake, cremes de verdures, gaspatxos i amanides variades, amb que us podeu preparar un bon menú vegetarià i/o macrobiòtic, tot cuinat i preparat per la Marta. També ofereixen un gran assortiment d'empanades d'estil argentí, la majoria vegetarianes i fetes de forma artesanal. O sigui que si treballeu a prop i necessiteu dinar fora de casa, teniu garantida una alimentació sana, natural i equilibrada amb aquests menús, i no cal dir que paga la pena apropar-s'hi encara que només sigui per fer-ne un tastet.
 
Productes ecològics i artesans
 
 
Des d'All verd també han apostat per oferir productes ecològics, com ara formatges artesans, sucs de fruita naturals i vi i cava ecològics, per posar algun exemple i sobre els quals us poden informar i assessorar.
 
Us animo a fer una visita, el tracte que us oferiran tant la Marta com l'Albert, us faran sentir com si fóssiu a casa.
 
Marta, Albert, coneixent l'esforç que hi esteu posant i amb l'honestedat que treballeu per oferir aliments de qualitat, estic segura que tindreu molt de suport i que "All verd" serà tot un èxit.
 
 
Salut i endavant!!
 
All Verd
Villarroel, 204
08036 Barcelona
T. 93 676 173
655 35 86 85
allverd@allverd.cat

Totes les fotos han estat extretes de la web  Zoomin

1 comentari: