Què guapes les fotos! M'ha agradat molt la teva entrevista. Com sempre, tinc preguntes ;-) 1. El tamari i el shoyu són diferents? 2. Fa poc he descobert la "sajolida" (en pols), la poso a la amanida i en alguns plats de verdures, alguna sugerència? Gràcies!!
Hola, Ellen, Gràcies altre cop pels teus comentaris. El tamari és el fermentat de la soja, i el shoyu a més, porta altres cereals, com el blat o l'arròs.. Tradicionalment la sajolida fresca es fa servir per preparar les olives i també com ja fas tu es pot posar a qualsevol plat de verdures i amanides, combina molt bé amb la llimona i l'all, per fer vinagretes, per ex.
Què guapes les fotos! M'ha agradat molt la teva entrevista. Com sempre, tinc preguntes ;-)
ResponElimina1. El tamari i el shoyu són diferents?
2. Fa poc he descobert la "sajolida" (en pols), la poso a la amanida i en alguns plats de verdures, alguna sugerència?
Gràcies!!
Hola, Ellen,
ResponEliminaGràcies altre cop pels teus comentaris. El tamari és el fermentat de la soja, i el shoyu a més, porta altres cereals, com el blat o l'arròs..
Tradicionalment la sajolida fresca es fa servir per preparar les olives i també com ja fas tu es pot posar a qualsevol plat de verdures i amanides, combina molt bé amb la llimona i l'all, per fer vinagretes, per ex.