"El proper dissabte dia 20 a la Colònia Güell,
tindrà lloc un concurs culinari on l’ ingredient principal de les receptes serà
la carxofa.
Els participants han de cuinar un plat (ja preparat) tenint en compte que aquest serà degustat pels jutges i els possibles assistents. Es valorarà quin és el paper que juga la carxofa, l'innovador que sigui el plat i el seu sabor.
El lliurament del plat es realitzarà a la Colònia Güell (Parc el Camet) entre les 10 - 10:30 del matí i els jutges i assistents començaran la degustació a les 11 del matí.
Els 3 guanyadors rebran una gran cistella de productes frescos i artesanals (embotits, vins, verdures, etc.) A més d'un sopar per a dos".
Us hi esperem!!!!!
Els participants han de cuinar un plat (ja preparat) tenint en compte que aquest serà degustat pels jutges i els possibles assistents. Es valorarà quin és el paper que juga la carxofa, l'innovador que sigui el plat i el seu sabor.
El lliurament del plat es realitzarà a la Colònia Güell (Parc el Camet) entre les 10 - 10:30 del matí i els jutges i assistents començaran la degustació a les 11 del matí.
Els 3 guanyadors rebran una gran cistella de productes frescos i artesanals (embotits, vins, verdures, etc.) A més d'un sopar per a dos".
Us hi esperem!!!!!
Per més informació
Mail: mercatcg@gmail.com (enviar recepta abans del dijous 18 d'abril - per validar)
Facebook: Mercat de Pagès de la Colònia Güell
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada