Cuina Ecològica de Tardor
amb
La naturalesa ens
ofereix en cada estació els aliments mes adequats. Conèixer les seves
propietats, com es trien, cuinen i
conserven ens permetrà gaudir dels millors sabors i d'una alimentació sana i
respectuosa amb el medi ambient i amb els que cultiven els nostres aliments.
Isabel Celma ens introduirà de forma pràctica i teòrica als sabers i sabors de
la tardor.
Dies 25, 26 i 27 de setembre del 2012
de 19 a
21 hores
acte dins del programa de la Festa Major
Lloc centre Cívic Teresa Pàmies
Organitza:
Centre Cívic Teresa Pàmies
Associació de Veïns de l'Esquerra de l'Eixample. Vocalia consum responsable
Xarxa de Consum Solidari
Les inscripcions son gratuïtes. Només
és possible la participació en un dels tres dies. Donat que les places són limitades es
respectarà estríctament l'ordre d'inscripció.
Inscripcions:
Centre Cívic Teresa Pamies o
cuinatardor@gmail.com indicant dia de l'activitat, nom i cognom, adreça i email de contacte
Que bé Isabel, d'això se'n diu comença el curs amb energia!
ResponEliminaAnna
Sí noia, s'ha de començar amb força embranzida...
ResponEliminaUna abraçada, Anna