dimecres, 19 d’octubre del 2011

Nou curs de cuina amb la "Xarxa de consum solidari"

 
Un nou curs de cuina vegetariana amb criteris ecològics i solidaris. 
 
Un taller per aprendre a elaborar menús vegetarians per a tota la família, amb productes ecològics, de temporada i de proximitat. El nou taller va dirigit a totes i tos els que voleu conèixer i aprofundir en un model d’alimentació agroecològica, tant els que ja heu fet algun curs com els que no. Entre tots aprendrem noves receptes, noves tècniques i nous consells de nutrició.
 
El curs es realitzarà els dijous 10,17,24 de novembre i 1 de desembre de 18.30 a 21 hores a Radio René   (Pg. Lluís Companys 13, baixos - Ciutat Vella) i serà impartit per Isabel Celma, coautora del llibre 'Viatge nutritiu' 
 
PREU DEL CURS 70 Euros. 50€ si ets soci de la Xarxa. El preu inclou tots els ingredients que calen. Les places són limitades. 
 
Inscripcions
Cal enviar un correu a activitatsxcs@gmail.com especificant el nom i el curs. Els socis ho poden fer directament a través de les seves comandes i se'ls cobrarà com qualsevol producte. La resta han de fer el pagament a la botiga de la Plaça Sant Agustí Vell o al compte corrent 2100 - 0825 - 20 – 0200293089 posant com a referència el primer nom i cognom.
Es respectarà l'ordre d'inscripció, que es considera feta quan s'efectui l'ingrés (en el cas de no socis ) o la comanda a la botiga virtual (en el cas dels socis).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada