dijous, 16 de juny de 2011

Receptes de "Cuina eficient i saludable"

 
Aquests són alguns dels plats que vam elaborar dimarts al curs de cuina eficient i saludable que estem fent a René+que electrodomèstics El basmati el vam coure amb l’olla eficient “Hotpan”, amb la qual cosa ens vam estalviar trenta-cinc minuts de despesa energètica ja que es va coure fora del foc. La ceba, tofu i algues, es va fer amb paella ecològica lliure de teflon.


BASMATI INTEGRAL AMB TOFU, CEBA I ALGUES
INGREDIENTS:

-        2-3 cebes
-        Un grapadet d’algues (hiziqui o arame)
-        Pinyons
-        Panses
-        1 paquet de tofu
-        Poma concentrada
-        Tamari
-        Arròs basmati integral (bullit)

Basmati integral amb tofu, ceba i algues
En primer lloc posarem les algues en remull uns 20 minuts. (pensem que un cop rehidratades augmenten el seu volum tres o quatre vegades). Mentrestant tallarem la ceba en juliana fineta i la sofregirem amb una mica d’oli. Quan la ceba estigui ben confitada hi posarem les panses i els pinyons,  llavors colarem les algues i les hi afegirem. Seguidament esmicolarem el tofu amb l’ajuda d’una forquilla, i l’afegirem al guisat. Ho acabarem de confitar tot amb una cullerada de poma concentrada (o mel si no en tenim), i un rajolí de tamari. Ho barrejarem tot amb l’arròs basmati.
Altres plats: (fotos realitzades per René+que electrodomèstics)

Amanida de remolatxa, poma i choucroute

Detall de l'amanida
Meravellosa fruita de temporada

 






Agar agar amb fruita de temporada







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada