Aquests són alguns dels plats que vam elaborar dimarts al curs de cuina eficient i saludable que estem fent a René+que electrodomèstics El basmati el vam coure amb l’olla eficient “Hotpan”, amb la qual cosa ens vam estalviar trenta-cinc minuts de despesa energètica ja que es va coure fora del foc. La ceba, tofu i algues, es va fer amb paella ecològica lliure de teflon.
INGREDIENTS:
- 2-3 cebes
- Un grapadet d’algues (hiziqui o arame)
- Pinyons
- Panses
- 1 paquet de tofu
- Poma concentrada
- Tamari
- Arròs basmati integral (bullit)
Basmati integral amb tofu, ceba i algues |
En primer lloc posarem les algues en remull uns 20 minuts. (pensem que un cop rehidratades augmenten el seu volum tres o quatre vegades). Mentrestant tallarem la ceba en juliana fineta i la sofregirem amb una mica d’oli. Quan la ceba estigui ben confitada hi posarem les panses i els pinyons, llavors colarem les algues i les hi afegirem. Seguidament esmicolarem el tofu amb l’ajuda d’una forquilla, i l’afegirem al guisat. Ho acabarem de confitar tot amb una cullerada de poma concentrada (o mel si no en tenim), i un rajolí de tamari. Ho barrejarem tot amb l’arròs basmati.
Amanida de remolatxa, poma i choucroute |
Detall de l'amanida |
Meravellosa fruita de temporada |
Agar agar amb fruita de temporada |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada