dilluns, 7 de novembre del 2016

Nou llibre!!!


Avui comença la campanya de micromecenatge per a l'edició d'un nou llibre:

"Viatge saludable. Alimentació vegana, ecològica i socialment justa"


Portada del llibre

Interior del llibre 


Han passat més de 10 anys de la publicació del llibre "Viatge nutritiu, menús i receptes estacionals amb criteris naturistes, ecològics i solidaris" de la Montse L. Tolosana i jo mateixa.

En aquests 10 anys no he parat de donar cursos, tallers, xerrades, presentacions del llibre... també he rebut formació en l'àmbit de la dietètica Naturista i Oriental i he adquirit experiència en la preparació de noves receptes veganes i crudiveganes.

Resultat de tot això, i de gairebé quaranta anys com a naturista i vegetariana,  és aquest nou llibre que em fa tantíssima il·lusió poder-vos presentar. 

És un llibre que tracta de la salut a través de l'alimentació, amb més de 150 receptes veganes,  però no només això, amb la intenció de donar una visió holística de la salut, també tracta de les emocions, de la medicina i l'ús que se'n fa o dels tòxics a la nostra vida qüotidiana... com no podia ser d'una altra manera, el "Viatge saludable" també està basat en criteris naturistes, ecològics i de justícia social.

En aquests moments està en fase d'edició a través de la nostra editorial "Els llibres de la Cooperativa Cydonia". Està previst que surti a la llum a mitjans de Desembre.

En paral·lel hem iniciat una campanya de micromecenatge a través de Verkami per poder fer front a una part de les despeses que genera el fet d'editar-ho nosaltres mateixos. 

Molt aviat el tindrem a les mans!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada