Viatge nutritiu a través de la cuina sostenible!
Aquest és el nou cicle de tallers que hem iniciat enguany amb Mescladís
Farem 4 tallers durant el primer trimestre, un cada mes. El primer ja l'hem fet i l'hem dedicat als llegums. Vam aprendre a fer receptes que tenien com a base el llegum
Voleu saber quin menú vam fer?
Aquí el teniu:
Un cevique d'azuquis
Humus de fesol
Llenties al curri
truita vegana "sense ou"
Crema dolça de garrofa
Totes les receptes: Ceviche d'azuquis, humus de fesol, llenties al curri, truita vegana i crema dolça de garrofa |
A les cassoletes de fang grans, llenties al curri, en primer pla, truita vegana d'albergínia i ceba, a les cassoletes petites, crema dolça de garrofa. |
Us passo la recepta de la truita vegana, que com podeu veure, sembla una truita normal i corrent, com les de tota la vida, amb ou... però no, no en té
Truita
vegana d’albergínies i ceba
Ingredients:
- 4-5 cullerades de farina de cigró
- 2-3 albergínies
- 1 ceba grossa
- ½ gotet d’aigua (si cal se n’afegeix més)
- Sal
- Pebre
Preparació:
Sofregirem
els ingredients de la truita, en aquest cas, la ceba i l’albergínia, tot tallat a daus petits. Batrem la farina amb l’aigua, aquesta barreja ha de quedar
amb una consistència similar a la de l’ou, i ho barrejarem amb el sofregit, a
continuació farem la truita de la forma habitual.
Per
a fer qualsevol truita “vegana” el procediment és idèntic a la truita
convencional, la diferència està a l’hora de batre que enlloc d’ous, ho farem
amb la farina de cigró i l’aigua.
Us ha agradat? Doncs si voleu aprendre altres receptes en viu i en directe En aquest enllaç trobareu tota la informació dels propers tallers.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada