divendres, 14 de febrer del 2014

QUINA MASSA

Al món hi ha dos tipus de persona... les que treballen amb honestedat per aconseguir allò amb el que creuen, i les que no. A QUINA MASSA us hi volem a tots.


Aquest petit homenatge a la Tatiana Sisquella, em serveix per a presentar-vos el  projecte familiar de la Maribel, en Joan i les petites, o ja no tan petites, Andrea i Diana.

Des de l'any 2005, en que la Maribel va decidir aprendre a fer pa de debò,  la idea de convertir casa seva en un obrador i poder oferir un aliment de primera, va començar a germinar a tota la família. Des de fa uns mesos aquest projecte s'ha fet realitat.
 

Quan la Maribel estava fent els seu aprenentatge com a futura flequera, vaig tenir la sort de tastar un dels primers pans elaborats per ella. Un pa fet amb farina ecològica mòlta a la pedra, amb llevat mare, cuit en forn de llenya i amb l'amor i la passió que ella hi posava. Llavors, vaig saber que si ella ho volia, acabaria fent realitat el seu somni, i així ha estat.

Us recomano que visiteu el bloc i que tasteu els meravellosos pans plens d'amor i honestedat que ofereixen.

Família, us desitjo tot el millor en aquesta nova etapa, estic segura que us anirà molt bé. 

Salut amb bons aliments!! 

 


3 comentaris:

  1. El pa, pa, i al vi, vi. Ja ho diu la dita. No hi ha res més bo que un pa ben fet. L'homenatge a la Tatiana...? No l'acabo d'entendre... què és, el pa?

    ResponElimina
  2. La Tatiana feia un programa de ràdio cada tarda que es deia (i crec que encara es diu) la Tribu... on cada dia deia una frase com aquesta... al món hi ha dos tipus de persona... les que els agrada la truita de patates amb ceba i les que no... o, les que es lleven de bon humor i les que no... o les que porten ulleres i les que no... i sempre acabava dient... i a la Tribu us hi volem a tots. La Tatiana ens ha deixat als 35 anys víctima d'un càncer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ah! D'acord. És veritat que deia aquesat frase. Una llàstima, pobra Tatiana. La vida és ben injusta. Gràcies per l'aclariment. Una abraçada.

      Elimina