dimecres, 19 de juny de 2013

Amanida de mango

 
Al darrer taller de la temporada a René vam fer un menú molt especial. Volíem acomiadar la temporada amb receptes  originals i vam triar la cuina d'inspiració oriental, plena d'aromes i de sabors frescos i sensuals.
 
 
Les espècies en van ser les protagonistes
 
Per començar vam fer una amanida thai de mango i “xile” picant


Ceba tendra i xile picant

 


Ingredients per l'amanida


Amanida ja acabada
 
Ingredients: 
  • 3 mangos
  • 2-3 xiles thais (picants)
  • 1 manat de ceba tendra
  • 1 tall de citronella
  • 2 grans d’all
  • Un grapat d’anacards
  • El suc de 2 llimes
  • 2 cullerades de tamari
  • 2 cullerades de panela
  • Un grapat de coriandre fresc
Preparació:
Pelarem i tallarem els mangos i les cebes tendres en juliana i ho reservarem en un bol. Llavors tallarem els xiles i la citronella a rodanxes molt petites i ho afegirem al bol juntament amb els anacards.
Per fer la vinagreta picarem els alls i hi afegirem el suc de les llimes, el tamari, la panela i finalment, el coriandre ben picat. Ho tirarem per sobre del mango i ja ho podrem servir.

Si us agraden els sabors exòtics i una mica de picant... aquesta amanida és exquisida!



 
 


 












 





 



 


 













1 comentari:

  1. Fa molt bona pinta! El toc del mango li deu donar un gust molt original! Una abraçada

    ResponElimina