dilluns, 24 d’octubre del 2011

Taller-sopar agroecològic. Regal d'aniversari

Fa unes setmanes vaig rebre un correu electrònic de la Vanessa, una noia de Torredembarra que em dèia que havia trobat el meu bloc quan buscava cursos de cuina vegetariana.

Em va explicar que eren un grup d'amigues que es coneixien de tota la vida i que quan una d'elles fèia 35 anys, les altres intentaven fer-li un regal "molt especial", un regal que, a més, poguessin compartir totes elles i les seves respectives parelles. Doncs bé, la Núria, que era la darrera en fer-ne 35, era vegetariana i li agradava molt aquest tipus de cuina, tot i que, dèia, no en sabia massa. La resta del grup, no tenia ni idea de què anava aquest tipus de  cuina, van pensar doncs,  que si fèien un taller en podrien aprendre totes i d'ara endavant podríen compartir-ho amb la Núria.

La idea em va semblar genial i després d'intercanviar peguntes i respostes, ens vam posar d'acord. Aniria a Torredembarra i em sumaria a la festa. La Núria no n'havia de saber res. La Maria, ens deixava casa i cuina i la Gemma, s'encarregaria de comprar tots els ingredients de la llista que els vaig fer arribar per preparar el sopar.

Tenint en compte que es tractava que tothom conegués una mica la cuina vegetariana, vam optar per fer un menú-tast on hi hagués una mica de tot i, per descomptat no hi podia faltar el pastís d'aniversari.


Els vaig oferir diferents possibilitats i finalment vam acordar aquest



MENÚ DEGUSTACIÓ



Marinat de carabassó i bolets

Crema d’albergínia

Arròs basmati, amb confitat de ceba i algues

Seitán amb préssec i gingebre

Hamburguesa de pastanaga i ametlla

Tofu amb ceba confitada, taronja i canyella



POSTRES



Pastís d’espelta amb cobertura de cacau i gelatina de taronja

Bombons de cacau


Com ja m'imaginava, entre elles hi havia una bona cuinera i pastissera, la Maragda qui, amb l'ajuda de la Laura, mentre les altres anàvem preparant els ingredients, elles van preparar el pastís.

Jo no em vaig quedar a sopar, evidentment, però pel que fa al taller va ser molt divertit i interessant. La Núria va estar molt contenta i tothom va col·laborar per tenir-ho tot a punt. Després vaig saber que el sopar havia estat un èxit. 

Felicitats a totes per la vostra amistat!!

Aquest és el petit testimoni fotogràfic.
















Amb els plats acabats i a punt per sopar!!


5 comentaris:

  1. Jaja!! Maragda de Torredembarra!! He pensado en ella porque no deben haber muchas más allí, y al ver las fotos tachán! Si es que el mundo es un pañuelo... Muchos besos desde Valencia de parte de Ana de "Anisaakis" a Maragda y William!

    Y otro a ti Isabel!

    ResponElimina
  2. Pues sí, Nefer, el mundo es un pañuelo, seguro que a Maragda le hará mucha ilusión.

    Un beso y encantada de saludarte, de vez en cuando me dejo caer por tu bloc.

    Isabel

    ResponElimina
  3. òstres, no ens podem amagar de res!
    és cert, vam passar una tarda estupenda i vam aprendre moltes coses.
    i de fet, vaig pensar en vosaltres (Anna i Issac), i vaig pensar que el proper dia que sopem junts ja tinc alguna recepta més "a la vostra mida"
    la nostra idea va ser un regal per a la núria, però va acabar sent un regal per a tots els que hi erem, ho recomano moltíssim.
    (i la isabel és encantadora i t'engresca a saber més sobre la seva "filosofia alimentària")

    petons isabel,
    petons anisaakis!

    maragda (de torredembarra)

    ResponElimina
  4. Bon dia,
    Em sembla una idea genial fer un curs de cuina vegeteriana a casa... Em podrieu donar el contacte de la persona que s'ocupa de fer aquests cursos?
    Moltes gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia,

      Si t'interessa fer un curs de cuina vegetariana, si em dones el teu nom i la teva adreça electrònica em posaré en contacte amb tu.

      Em pots escriure a i.celmanavarro@gmail.com
      Salutacions

      Elimina