dimecres, 6 de novembre de 2013

Taller de llegums



Llegums:

Els llegums són una gran font de proteïnes vegetals. El cigró, la soja verda o l’azuqui, tenen tots els aminoàcids indispensables per  obtenir una proteïna de bona qualitat, altres com el fesol o la llentia, calen acompanyar-los de cereals integrals. La combinació de llegum més cereal aporta una proteïna d’altíssima qualitat. A més a més els llegums...
Amanida de llegums


  • Són rics en vitamines i minerals 
  • Són rics en fibra, ajuden a regular el restrenyiment 
  • Redueixen el colesterol 
  • Són molt interessants per als diabètics pel seu baix índex glucèmic 
  • Per evitar la seva acció flatulenta es poden deixar en remull tota la nit (perden part d’aquest efecte) o bé afegint-hi, llorer, comí o altres espècies carminatives.


Sabies que les garrofes també són llegums? T'animes a provar unes postres de garrofa? Has tastat algun cop una truita vegana sense ou? Vine a descobrir més detalls en el nostre proper Viatge Nutritiu pels llegums! 


Més informació a René

2 comentaris:

  1. Bona informació, i concisa! Segur que serà un taller ben interessant!

    ResponElimina
  2. Gràcies, Marina. Els teus comentaris són sempre molt benvinguts.
    Una abraçada

    ResponElimina