Un dels plats estrella dels cursos de cuina agroecològica...
INGREDIENTS:
- 2 cebes mitjanes
- 4 pastanagues
- 1 bon grapat d’ametlles crues
- 1 gra d’all
- Julivert
- 3-4 cullerades de flocs de civada
- sal
- pebre
- 1 ou
- Farina de galeta
Tallem les cebes ben fines, i les
sofregim. Ratllem les pastanagues i quan la ceba sigui ben tova afegim les
pastanagues i ho deixem coure un parell de minuts. A part piquem les ametlles,
l’all i el julivert i ho afegim a la ceba i la pastanaga, ho deixem un parell
de minuts més i hi afegim els flocs de civada, ho remenem bé i hi afegim mig
gotet d’aigua, ho deixem coure fins que s’hagi begut l’aigua i els flocs siguin
cuits.
Donem la forma d’hamburguesa (han de quedar ben compactes perquè no se’ns desfacin) i les arrebossem amb ou i farina de galeta i les fregim amb oli ben calent. També es poden fer al forn.
Donem la forma d’hamburguesa (han de quedar ben compactes perquè no se’ns desfacin) i les arrebossem amb ou i farina de galeta i les fregim amb oli ben calent. També es poden fer al forn.
Si tenim temps, és millor deixar refredar la massa abans de donar forma per arrebossar les hamburgueses.
Aquestes
mateixes hamburgueses, les podem fer amb altres verdures: carbassó, pebrot, coliflor
(sempre que la tallem molt petita)... etc.. així és que la podem adaptar segons
els productes de cada temporada.
Ummm, són boníssimes!!!
Ummm, són boníssimes!!!
hola voldria fer aquestes hamburguese pero quan ius farina de galeta, de quina farina es tracta?
ResponElimina