dimecres, 7 de maig de 2014

Penúntima parada del Viatge nutritiu pels ingredients: Espècies, herbes i flors

Dijous 15 de Maig. En aquesta parada entrarem en el món de les espècies, herbes aromàtiques i flors comestibles.



Aprendrem a distingir un munt d'espècies i elaborarem un curri autèntic, més enllà de la pols groga que tots coneixem com a curri...

Aprendrem a conèixer i a utilitzar les herbes aromàtiques fresques...

I entrarem en el món màgic de les flors comestibles. 

Vols saber el menú que farem i que tastarem al final del taller?

Amanida de fruita, flors i herbes aromàtiques
Gaspatxo de meló, amb menta, flors d'espígol i glaçons de flors 
Humus de carabassa amb coriandre, menta i flors de calèndula
Tempura de flors de carabassó
Arròs basmati aromatitzat amb cúrcuma fresca
Curri tailandès de verdures  
Sorbet de roses fresques

Si encara no t'hi has apuntat ho pots fer aquí 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada