tag:blogger.com,1999:blog-782459114868187299.post3122053278009274742..comments2023-09-25T13:08:46.087+02:00Comments on Viatge nutritiu: Més fotosAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/03998479130577641952noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-782459114868187299.post-23340907022831727012011-04-25T20:14:43.423+02:002011-04-25T20:14:43.423+02:00Hola, Ellen,
Gràcies altre cop pels teus comentar...Hola, Ellen, <br />Gràcies altre cop pels teus comentaris. El tamari és el fermentat de la soja, i el shoyu a més, porta altres cereals, com el blat o l'arròs.. <br />Tradicionalment la sajolida fresca es fa servir per preparar les olives i també com ja fas tu es pot posar a qualsevol plat de verdures i amanides, combina molt bé amb la llimona i l'all, per fer vinagretes, per ex.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03998479130577641952noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-782459114868187299.post-64781928714152983422011-04-25T19:59:08.970+02:002011-04-25T19:59:08.970+02:00Què guapes les fotos! M'ha agradat molt la tev...Què guapes les fotos! M'ha agradat molt la teva entrevista. Com sempre, tinc preguntes ;-)<br />1. El tamari i el shoyu són diferents?<br />2. Fa poc he descobert la "sajolida" (en pols), la poso a la amanida i en alguns plats de verdures, alguna sugerència?<br />Gràcies!!Ellen Limanoreply@blogger.com